Lakások
Ajánlatkérés
RÁKÓCZI STÚDIÓ
PERCZEL STÚDIÓ
Érdeklődés dátum nélkül
Érkezés:
Távozás:
Felnőtt:
Gyerek (0-12):
RÁKÓCZI STÚDIÓ

RÁKÓCZI STÚDIÓ

          

A Blaha Lujza tér közelében, nagyszerű közlekedés mellett (busz, metro és villamos), egy régi 3 emeletes polgári ház 1. emeletén található. A lakás függőfolyosóra néz, így a Rákóczi út forgalma, zaja nem zavarja a lakó nyugalmát. Lift NINCS!

A lakás - bár kis alapterületű -, de a nagy belmagassága miatt mégis kellemes kis otthon, frissen felújítva, beépített bútorokkal berendezve.

A kis előszobában nagy gardróbszekrények (sok vállfával) és cipősszekrények is vannak, ahova kényelmesen el lehet pakolni, a kis nappaliban van egy konyhasarok egy étkező pulttal, valamint egy kanapé, egy polcrendszer, egy 55 cm-es TV és egy DVD. Néhány lépcső visz fel a galériára (fekvő), ahol egy dupla matrac biztosítja a kényelmes alvást.

A kis nappaliból nyílik a fürdőszoba, ahol WC, zuhanyzó, mosdó található.

A kis felszerelt konyhában 2 főzőhelyes elektromos tűzhely hűtőszekrény, mikró, vízforraló is található.

Wireless internet  és kábel TV minden lakásban található

A fűtés falfűtés, a melegvizet központi rendszer biztosítja.

Vendégeinknek törülközőt, hajsampont, hajkondicionálót, fogkrémet, szappant biztosítunk. Minden lakásban található egy általános információs anyag, hasznos információkkal.

Érkezéskor tea, kávé, egy kis édesség és sós snack várja vendégeinket.

További képeket talál a Galériában, de ha bármi kérdése, kérése van, azt az ajánlatkérés megjegyzés rovatában, nyugodtan tegye fel nekünk!